Неколку кул фотографии од #InstaMeetSkopje, направени во Старата скопска чаршија

Викендов се одржа нов, втор собир на македонските инстаграмџии. Настанот одбележан со хаштаг #InstaMeetSkopje всушност беше глобална иницијатива од Instagram со која се мотивира дружењето помеѓу локалните корисници. Во Скопје се одржа по втор пат, и се одржа на едно од покреативните места во градот. Над дваесетите инстаграмџии ги шетаа сокаците на Старата скопска чаршија и фотографираа интересни моменти и инспирации. Ова се некои фотографии што ни се допаднаа, а сите можете да ги погледнете на Instagram.

Доколку немате профил на мрежата, тогаш можеби треба да ја чуете седумнаесетата епизода на #ИТН, подкаст за информатика, технологија и наука, во кој зборуваме „Зошто треба да сте на Instagram?“.

#instameetskopje #me #thankstostefan @topanskoboy

A photo posted by Берна Бaјрам (@bernaab09) on

#instameetskopje #barbershop #trade #mate #old #bazar #traditional #Skopje #Macedonia

A photo posted by Stefan Pejovski (@topanskoboy) on

A photo posted by Маја Буце (@maya_buce) on

Had some time for a quick 10 minute sketch #instameetskopje #wwim11

A photo posted by Angela Petrovska (@petrovskaangela) on

#instameetskopje #people #traditional #drinking #turkish #tea #old #bazar #Skopje #Macedonia

A photo posted by Stefan Pejovski (@topanskoboy) on

#instameetskopje

A photo posted by Берна Бaјрам (@bernaab09) on

#instameetskopje #WWIM11

A photo posted by Marijana Asprovska (@marijanaasprovska) on

#instameetskopje #fisheyeception

A photo posted by Bobi Kuzmanoski (@bobicar_1) on

Слушнав минимализам и контрасти било шема да се слика на #instameetskopje

A photo posted by Marijana Asprovska (@marijanaasprovska) on

#InstaMeetSkopje

A photo posted by Маја Буце (@maya_buce) on

Пролетна елка #instameetskopje #spring #springishere #music #hungrypeople #wwim11

A photo posted by Ripa Hovakimyan (@ripahovakimyan) on

#instameet #InstaMeetSkopje #wwim11 #streetart #happiness #guitar

A photo posted by Natalija Najdova (@nnajdova) on

#instameetskopje #instameet #wwim11

A photo posted by @jasnatalija on

Заврши #instameetskopje #instameet #wwim11 #end

A photo posted by @jasnatalija on

1 коментар на “Неколку кул фотографии од #InstaMeetSkopje, направени во Старата скопска чаршија

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии