Не се филтрирам кога зборувам, вели Илон Маск

Дејан Соколоски

во Веб, Вести

Основачот на Tesla, Илон Маск вели дека не е проблемот што премалку го филтирира тоа што го кажува. „Проблем е  што воопшто немам филтри“, вели г. Маск. YouTube каналот Startup Division направи листа на најсмешни и најзабавни моменти од говорите на претприемачот. Без разлика дали објаснува за цената на патот до Марс или причините за доцнење на Model S, некои од одговорите се многу забавни.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии