Не може да се одлучите? Прашате го октоподот Пол кој сега е на iPhone

Идејата зад неофицијалната „Аsk the Octopus” апликацијата на UTouchLabs е едноставна. Внесувате два термина, два избора, му оставате време на октоподот да се сконцентрира и да одлучи и чекате да го погоди правиот избор.

Апликацијата чини 1 долари.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии