Научете се да спиете подобро со SleepSchool

SleepSchool е релативно нова апликација за Android и iOS која е замислена да им помогне на сите кои имаат проблеми со спиење.

Според докторите и невролозите кои стојат зад апликацијата, луѓето кои имаат немирни ноќи потребно е одново да научат како правилно да спијат. За таа цел, тие се имаат здружено да осмислат серии од курсеви кои, преку дневни лекции, ви помагаат одново да бидете истренирани и правилно да спиете.

Искрено, не сме сигурни колкава е успешноста со примена на апликацијата, но SleepSchool може бесплатно да се корисни цела недела. Доколку курсевите позитивно влијаат и ви помагаат подобро да спиете, понатамошно тренирање бара годишна претплата од 2000 денари.

2 коментари на “Научете се да спиете подобро со SleepSchool

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии