ИТ Настан: Запознајте ја македонската drupal-заедница

Македонската drupal-заедница организира работилница на која сите заинтeресирани можат да се запознаат со Drupal. Станува збор за полуформален настан, па освен запознавање со технологијата може да се дружите и со другите членови на зедницата. Со ова македонската заедница се приклучува на Global Training деновите.

Работилницата е наменета за сите, без разлика на искуството и познавањето. Најважно е да имаат интерес за запознавање и имплементирање на Drupal. Претходно искуство со платформата не е неопходно.

Настанот се одржува во петок во просторите на Универзитет Американ Колеџ. Почнува во 17:00 и ќе трае до 20:00. Учеството е бесплатно, но сите заинтересирани треба да се регистрираат на Drupal.mk. Повеќе податоци за настанот на facebook-страницата.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии