ИТ настан: Small Star Empires ќе се промовира со турнир во Cineplexx!

Првите примероци на македонска Kickstarter игра на табла Small Star Empires пристигнаа во Archona Games и веќе може да видите „unboxing“ видео, но нема подобар начин да се прослави играта од турнир!
Првиот турнир во Small Star Empires ќе се одржи денес во холот на Cineplexx во City Mall, и ќе биде дел од премиерата на новиот Star Trek филм. Турнирот започнува во 18:00, а сите кои сакаат да ја тестираат играта треба да дојдат порано, бидејќи местата се ограничени.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии