Настан: Регрутација на фриленсери во Coffice

Дејан Соколоски

во ИТ.МК

Coffice и нивниот партнер – софтверска компанија следната недела организираат регрутација на фриленсери. Настанот е закажан за 21 септември – понеделник, ќе трае од 10 до 10 и ќе се одржи во просториите на Coffice.

Регрутирањето е за неколку позициии тоа: дизајнери на кориснички интерфејс, PHP и .NET развивачи и iOS и Android програмери. Доколку сте заинтересирани треба да ги контактирате Coffice преку имејл или по телефон, а повеќе податоци може да пронајдете на FB страната за настанот.

Coffice е coworking простот, кој овозможува собирање на повеќе млади умови на еден простор, а истовремено се надеваат дека ќе им овозможат на стартапите да заштедат на канцеларии, барем во почетокот на компанијата.

1 коментар на “Настан: Регрутација на фриленсери во Coffice

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии