ИТ настан: Изложба на Instagram фотографии во Concept 37

Блогот за љубителите на фотографии Instagraphy организира изложба на Instagram фотографии. Изложбата е по повод првиот роденден на страницата. Настанот е закажан за 16 февруари со почеток во 21:00 часот, а ќе се одржи во Concept 37 во Скопје.

На #instagraphytk ќе бидат изложени фотографии од над 120 инстаграмџии. Истовремено изложбата има и хуманитарен карактер. Секоја од фотографиите ќе се продава за 50 денари. Собраните средства ќе бидат донирани во хуманитарни цели.

Изложбата е одлична можност за средба, запознавање и дружење со Instagram заедницата во Македонија. Покрај дружба и изложба, вечерта ќе биде одлична можност за забава.

Instagraphy e вебсајт на неформалната македонска Instagram-заедница. Целта на проектот е да се прошири заедницата; да се запознаат македонските инстаграмџии; но и можност да се разгледуваат и споделуваат интересни содржини.

Повеќе податоци за настанот може да најдете на Facebook-страницата.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии