Напредно менување позадини со John’s Background Switcher

Кога се работи за автоматско менување позадини по одредени временски интервали, повеќето корисници се исклучително задоволни од можностите на самиот Windows 7/ 10 и навистина не гледаат потреба за инсталирање дополнителни алатки.

John’s Background Switcher, меѓутоа, е алатка која го прави ова, но и многу повеќе од тоа. За менување на позадините, може да „влече“ фотографии од вашиот хард диск, но и од сајтови за споделување фотографии, сајтови како Flick, SmugMug, Unsplash, и Instagram.

John’s Background Switcher, или JBS, не дискриминира во поглед на бројот на прикажани слики и може на екранот да ви прикаже монтажа од неколку слики, како и да ги подреди во визуелно-исполнителен мозаик.

Најновата, петта верзија, ви дозволува да прикажувате фотографии и од Google Photos, како и да прикажувате фотографии од апсолутно сите поддржани извори, односно сајтови за споделување фотографии. Нѝ се допаѓа и тоа што најновата верзија повеќе не се мачи и правилно прикажува позадини на екрани на висока резолуција.

Бесплатната апликација е достапна за Windows, или Mac.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии