Напредни C# туторијали со Никола Ѓоргиев – Bitbucket

Ова е последното видео од напредниот C# туторијал на Никола Ѓоргиев пред да почнете со програмирање. Тука Никола објаснува како се користи Bitbucket, како да креирате нов проект и да го качите на платформата. Дополнително, во ова видео има и кусо објаснувања за „учебникот“/документ кој Никола го подготвува за сите на кои им е потребно.

Сите кои сакаат да го погледнат видеото може да го направат ова на Google Docs на следниот линк:
https://docs.google.com/document/d/1gnCoCvv1L6THT4qA19siw3e57a6DnMfoNYWYRjHN8oE/edit

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии