Регистрирајте се, пополнете ги полињата и voila имате спремно CV. Доколку не сакате резимето да биде јавно имате опција да го заштитите со код. Кодот потоа споделете го со вашиот иден работодавач и тој ќе го разгледа CV-то.

1 коментар на “Направи си свое резиме со Jas.mk

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии