Направи сам: iPhone 6s со делови купени од улиците на Шензен

Скоти Ален е iPhone ентузијаст. На својот YouTube канал Strange Parts, презентира интересни настани од патешествијата во Азија. Сепак, најинтересна приказна е составување на iPhone 6s креиран во целост од делови пронајдени на пазарот за електроника Хуакиангбеи во Шензен.

1 коментар на “Направи сам: iPhone 6s со делови купени од улиците на Шензен

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии