Направи сам Alexa принтер

Креирањето на листа за шопинг и не некој преголем предизвик. Секако автоматизирањето на целиот процес е кул. Каналот Tinkernut е посветен на давање на нов живот на стара технологија. Овојпат со помош на Alexa и Raspberry Pi заживува прилично стар принтер.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии