Направете си бренд страна на Foursquare

Локацискиот сервис Fousquare ги стартува бренд страните за компании, организации и издавачи. Foursquare страните, кои се слични на фан страните на Facebook, можат да се брендираат со лого, објаснување и мапа, а корисниците ќе имаат можност да ги следат и да ги добиваат најновите информации од брендот и за други брендови и локации.

Следењето на бренд страните е корисно доколку страните често објавуваат mayor попусти и други понуди врзани со чекирањата и со начинот како се користи локацијата за промоција. Одлични примери за како треба да се водат страните ќе најдете тука.

Креирањето страна е едноставно. Посетете го следниот линк, регистрирајте се или логирајте се и пополнете ги полињата со инфорамации и објаснувања. Доколку сакате да ги користите страната и да постирате преку неа, се логирате како странaта преку Page Managment опцијата. Ова користење е исто така слично како Use Facebook as Page опцијата.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии