Направете ја вашата macOS околина пофункционална со Yack

Користите macOS, но не ви се премногу допаѓа начинот на кој прелистувате? Yack би можело да ги размрда работите и да ви понуди значително поголемо уживање во секојдневните активности.

Се работи за визуелно-исполнителна десктоп апликација за macOS со која можете да ги прелистувате онлајн заедниците како Reddit, YouTube, Hacker News од само еден интерфејс. Според она што го видовме, Yack е значително подобрата алтернатива од стандардните можности за копање низ ваквите заедници, а се испорачува и со брз прелистувач кој може да го користите за отворање линкови, видеа и слично.

Моментно, Yack се наоѓа во отворена бета. Тоа значи дека, доколку сакате да го проверите потребно е да креирате акаунт на сајтот.

Авторите објаснија дека работат и на бета за windows оперативни системи и ветија дека ќе можеме да ја провериме наскоро.

 

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии