Направете ја првата веб страна со freeCodeCamp

Најголем дел од нашите читатели без сомневање имаат искуство и направиле веб страници, ако не и десетици или дури стотина. Ова видео секако не е за нив, иако никогаш не се знае. Видеото сепак е наменето за сите кои сметаат дека креирањето на веб-страници е сложен или тежок процес и се плашеле да се обидат. Секако нема да станете експерт, но ќе креирате функционална веб-страница и ќе научите многу за основите на HTML.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии