Наметнете впечатливи ефекти на вашите фотографии со iOS апликацијата Quickart

Мартин Јованчевски

во Вести, Софтвер

Quickart e релативно нова iOS апликација која доаѓа од тимот кој одамна се докажа со апликации како Facetune и Enlight Photofox. Quickart има една единствена цел: Да проба од обична и превенствено невпечатлива фотографија набрзинка да направи нешто што наликува на уметничко дело. Резултатите би можеле да ве изненадат.

На секоја фотографија можете да наметнувате најразлични уметнички и кул стилови, да правите колажи, да вметнувате апстрактни позадини и многу повеќе. Можете без проблем бесплатно да ја проверите апликацијата. На располагање имате најразлични ефекти чија листа постојано се надополнува. Но, ова е апликација која е замислена да се користи со претплата и зад тој платежен ѕид од шест долари месечно се кријат најдобрите потенцијали на Quickart.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии