Намалете го пишувањето на едни исти работи со Beeftext

Во случај да управувате со веб сајт, фан страна или блог, или пак пишувате бројни и-мејлови, тогаш позната ви е секојдневната ситуација каде сте принудени да вметнувате едни исти работи, дали одреден поздрав, потпис или претходно подготвени одговори на најчесто поставувани прашања. Една опција е имање на овие работи во некој документ па, секојпат кога ќе ви притребаат, да го отворате документот, да го барате соодветниот текст, да го копирате, па префрлате.

Друга опција е да користите Beeftext.

Beeftext е алатка за „заменување текст’. Имено, откако ќе внесете одреден текст во програмот, ќе можете да го врзете тој текст со одредена текстуална кратенка. Нареден пат кога ќе сакате да го вметнете тој текст, треба само да ја активирате комбо кратенката и текстот ќе биде автоматски префрлен во вашиот word документ, и-мејл, веб сајт или што и да е.

Најновата, втора верзија на Beeftext ви дозволува да наместите исти клучни зборови за повеќе текстуални комбинации. На овој начин, можете да подготвите неколку слични текстуални одговори, а Beeftext ќе одбере еден од нив по случаен избор.

Beeftext  е алатка која е целосно бесплатна за користење.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии