Најсимнуваните платени и бесплатни App Store апликации (до сега)

Не се изненадувајте што втора најсимнувана платена апликација е Radio Macedonia Live, се работи за најсимнувани апликации според македонската продавница.

2 коментари на “Најсимнуваните платени и бесплатни App Store апликации (до сега)

  1. Не е по региони. По продавници е – Македонија си има сопствена продавница. Кој има ајтјунес може (со или без кредитна картичка) да си отвори акаунт за МАКЕДОНСКИОT аппсторе…

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии