Најпопуларни алатки меѓу фриленсерите (инфографик)

Dropbox, Analytics и Gmail е водечката тројка на најпопуларни алатки на секој фриленсер. BestVendor, на чија страниц можете да пронајдете огромен број на алатки кои ќе ви помогнат во работата, направи едно истражување помеѓу фриленсерите ширум светот.

Во истражувањето во кое учествуваа 97 фриленсери, од кои најголем дел се од Северна Америка, BestVendor ги собра најкористените апликации помеѓу нив и резултатите ги склопи во еден инфографик. Погледнете.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии