Најпопуларни 30 додатоци за WordPress (Инфографик)

Со база од 22.000 додатоци, WordPress е една од најдобрите CMS платформи со која можете да направите скоро сè што ќе замислите. Со помош на тие додатоци кои ги нуди WordPress можете вашиот веб-сајт целосно да го оптимизирате, да го поврзите со друштвените мрежи и да изградите добро поврзана листа на читатели.

Во продолжение можете да ги видите најпопуларните и најдобри 30 додатоци кои ги нуди WordPress, а податоците се собрани од самиот WordPress сајт на кој секој може да види колкава е бројката на преземања и рејтинг. Погледнете го инфографикот кој го направи WP Template.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии