Најновата верзија на Ueli значително го олеснува пребарувањето фајлови на вашиот компјутер

Самиот Windows 10 оперативен систем има солидна алатка за пребарување најразлични програми, документи, слики, музика, и слично. И покрај тоа, многу корисници не можат да го најдат токму она што го бараат. Најновата осма верзија на Ueli ги пребарува содржините во вашиот хард диск значително побрзо и поверодостојно.

Откако ќе ја инсталирате апликацијата, комбинацијата од копчињата Alt и Space го отвораат полето за пребарување. Напишете го терминот за пребарување и листањето на резултатите ќе започне инстантно, во самиот момент штом започнете со пишување. Од понудените резултати, одберете го саканиот фајл и ќе добиете опции за управување со истиот.

Application Search

Најновата верзија на Ueli оди дополнителен чекор понапред и дозволува да пребарувате и омилени страни во прелистувачи како Firefox, Chrome, Edge, или Brave.

Апликацијата е достапна и за Windows и за MacОС, во инсталациона или пренослива форма.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии