Водичот за потрошувачи Најевтино.мк се освежи со нов дизајн

Агрегаторот на производи, Најевтино.мк претстави нов дизајн со кој сега е полесно да се споредат производите од разните продавници, нивните цени, информации и коментари.

Сајтот ви овозможува да пребарувате низ продавници за да најдете одличен и евтин производ без воопшто да го напуштите домот. На сајтот има излистано над 30.000 производи за електроника, компјутери, гарнитури и производи за градина, производи за убавина и здравје, има и книги, скоро се што има на понуда низ македонските проданици.

Најевтино.мк, најголемиот потрошувачки водич во Македонија како што велат за себе, сега воведува и ренгирања на 20+ продавачи, што ќе ви даде полесен преглед и препознавање на најдобриот и најевтиниот продукт.

5 коментари на “Водичот за потрошувачи Најевтино.мк се освежи со нов дизајн

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии