Најдобриот TED говор – Amazon, Apple, Facebook и Google нѐ манипулираат

Скот Галовеј најверојатно го одржа најдобриот TED говор оваа година. Професорот Скот Галовеј зборува за тоа како најголемите компании денес, Amazon, Apple, Facebook и Google манипулираат со корисниците. Во неверојатно забавен говор, г. Галовеј го објаснува успехот на секоја од овие компании.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии