Најдете софтверски алтернативи со AlternativeTo

Сајтот ja нуди опцијата да го искористите вашето корисничко искуство и да најдете нов софтвер. Пример, сте го користеле Dropbox, го разбирате сервисот, ви се допаѓа, но не ви се допаѓа функционалноста. Наместо да се губите низ сајтовите тражејќи нешто слично, AlternativeTo ви ги нуди алтернативите.

Секој софтвер и неговата алтернатива се предложени од, коментирани и рангирани со Likes од корисниците, што може да даде преглед на популарноста на софтверот. Дополнително имате филтри за пребарување според лиценците, дали е бесплатен, со отворен код, комерцијален, тест верзија итн…

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии