Надополнето: Нови детали за Microsoft Cоurier

Изработката на уредот до сега бил добро чувана тајна, дури тимот за развој бил преместен да работи на друго место не во Редмонд каде е седиштетот на Microsoft, така што овој уред преставува изненадување и за поголемиот дел вработени во компанијата, пишува CNet.

Cоurier, кој е долго посакувана желба на основачот Бил Гејтс кој е сега повлечен од компанијата, има два 7-инчни екрани на допир кои можат да се склопат како книга и е дизајниран за пишување и цртање со електронско пенкало што е различна идеја од таблетот на Apple кој е наменет повеќе за забава и наликува на голем iPоd Touch.

Повеќе слики од Microsoft Cоurier на сајтот на Gizmodo, a подолу е видеото од уредот.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии