На првите прегледи Steam Deck изгледа импресивно

IT.mk редакција

во гејминг, Хардвер

На средината на јули Valve ја најави Steam Deck конзолата. Рачната конзола треба да започне да се продава во декември, но Valve веќе ги претстави првите прототипи на конзолата за медиумите. Linus Tech Tips креира супер видео во двата часа во кои можеше да ја погледне конзолата. Првите прегледи ветуваат дека Steam Deck ќе биде супер хардвер на кој ќе може да играме насекаде.

Иако конзолата е во фаза на прототип благодарение на тоа што е Linux-компјутер подготвена е за куп тестови кои ги подготви Linus, од мултиплеер игри до приклучување на надворешен монитор без никаков проблем. Покрај ова може да погледнете и дел од кул инструментите кои се користат за тестирање и во случајов откривање на тајните на уредите.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии