Мozilla со додаток за Firefox кој снима видео и аудио

Mozilla бара и начин за како тој додаток да се користи и за стримање во живо.

Mozilla вели дека Rainbow ќе биде изработен „на отворено“ и кодот ќе биде достапен за сите. Раната алфа верзија на додатокот функционира само на Firefox верзии наменети само за тестирање за Mac.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии