Можностите на Magic Leap за пренос на NBA натпревари

Основачот на Magic Leap, Рони Абовиц на Recode Code Media говори за можностите на очилата за проширена реалност за пренос наН натпревари. Во интервјуто се преклучи и NBA ѕвездата, поранешниот кошаркар Шекил О’Нил.

Со оглед на тоа дека нема премногу податоци за технологијата за очилата, интересно е да се дознае било каков податок.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии