Може ли да се автоматизираат видео повици

Џеси Орал е видео продуцент во CNET, кој сметаше дека времето кое го поминува во видео повиците може да го искористи за да стане попродуктивен. Ова е една од причините поради која во текот на цела недела учествуваше автоматски во видео повиците.

За да го направи ова најпрво сними неколку видеа кои ги поддели во различни групи за реакција. Потоа дојде потешкиот дел, тестирање на претпоставката.

За да видите како заврши овој „експеримент“, погледнете го видеото.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии