Momentum е екстензија која ќе ви го разубави денот

Momentum е екстензија за Google Chrome која ја заменува „таб“ страната на Chrome со страна која не само што подобро изгледа туку е и далеку покорисна. Првата промена која ќе ја забележите е огромната фотографија гоја го зафаќа целиот простор на прелистувачот, на средина на екранот можете да ја видите пораката за добредојде и часовник. Покрај ова Momentum ви ја презентира моменталната метеоролошка состојба во горниот десен агол, а тука е и можноста за креирање на план во долниот агол кој ќе ве потсетува дека имате работа секој пат кога ќе го вклучите прелистувачот.

1 коментар на “Momentum е екстензија која ќе ви го разубави денот

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии