Моментална понуда на Андроид телефони од T-Mobile, One, Vip

Листата е полна со информации, ги имате спецификациите на телефонот, линк до повеќе информации и цената според провајдерот…

Цените се движат од 9 до 30 илјади денари, но зависно од провајдерите телефоните се нудат во разни пакети и договори на една или две години со што значително се намалува цената.

… доколку имате искуство со некој од овие телефони, пакети, општо Android, можеби и iPhone, Blackberry или Symbian паметните телефони или пак имате прашања, слободно пишете ни на форумот. На крај, корисничкото искуство е поважно од рекламата.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии