Мобилна сигурност за UIQ уредите

IT.mk редакција

во Свет

{mosimage}Сигурносната компанија F-Secure го објави својот продукт Mobile Security кој работи  на UIQ (User Interface Quartz) платформите базирани на Symbian оперативниот систем. F-Secure во партнерство со Sony Ericsson испорачуваат мобилна сигурност за телефоните на Sony Ericsson. Пробна верзија на Mobile Security 3.3 за UIQ платформата ќе биде достапна во избраните Sony Ericsson UIQ уреди.

Комапниите ќе имаат блиска соработка во областа на мобилнаta сигурност за да овозможат телефоните да нудат безбедно и богато искуство во нивното користење.

Линк: http://www.f-secure.com/partners/mobile_operators/download.html

{mosimage} {mosimage}

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии