Мобилен, навигација и аугментирана реалност

Подолу се неколку видеа од мобилни апликации кои ја демонстрираaт практичноста на мобилниот, од собирање информации за објекти, навигација низ улиците и наоѓање на правото место до споделување на вашето искуство со останатиот свет.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии