Мобилен IT.com.mk форум

Од сега кога ќе пристапите на ИТ форумот преку мобилен ќе ви се отвори компактна, едноставна за користење мобилна верзија на форумот која ги содржи сите поважни елементи. Од само постирање одговор, до прегледување слики, праќање и читање приватни пораки, пребарување по клучен збор…

Но… помалку зборување, повеќе покажување! Еве неколку слики како изгледа мобилната верзија на форумот на IT.com.mk.

2 коментари на “Мобилен IT.com.mk форум

  1. Баш вакво нешто ми беше потребно,бидејки пристапувајки од мојот телефон до it.com.mk ми даваше основна мобилна верзија на која можеа да се прочитаа само најновите вести и ништо повеќе. Браво за ова….:)

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии