MKD20 S02E18: World of Warcraft токен, For Honor, Ubisoft и ретро RPG

Момците од MKD20 се сè уште под влијание на For Honor па во добар дел од епизодата може пак да го слушнете нивното искуство од бетата. Дополнително може да погледнете мал сегмент за игрите на Ubisoft, како Watch Dogs и South Park: Fractured but Whole. Гледачите можат да го погледаат и мислењето за Ashes of Creation, Wasteland 2 и куп друг игри. Плус љубителите на ретро RPG игри можат да прегледаат  подолг сегмент за овие игри.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии