MKD20 S02E14: Call of Cthulhu, Dark & Light, Torment: Tides of Numenera…

По хардверот кој беше презентиран во последните неколку епизоди, најновата епизода на MKD20 во целост е посветена на видеоигрите. Новите класи од For Honor се дел од оваа епизода, а хорор авантурата Call of Cthulhu исто така добива дел од времето на тројцата страствени гејмери. Може да ги погледнете и да слушнете и за: Dark & Light и Torment: Tides of Numenera.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии