MKD20 S02E12: Игри кои ги очекуваме во 2017-та

Последната епизода за 2016 на МКД20 донесе листа на најочекувани наслови за првите месеци на 2017. Најочекувани во јануари се:

 • Rise & Shine;
 • Tales of Berseria;
 •  Resident Evil 7;
 • Memoranda (PC);
 • Conan Exiles – Steam Early Access; и
 • Disgaea 2.

За февруари најочекувани игри во МКД20 се:

 •  Nights of Azure;
 • For Honor;
 • Sniper Elite 4;
 • Halo Wars 2;
 • Lego Worlds;
 • Lego Worlds; и најверојатно
 • најдобрата игра во првите два месеци Torment: Tides of Numenera.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии