MKD20 S02E07: Titanfall 2, Black Desert Online, Final Fantasy XV

Новата епизода на MKD20 е фокусирана на најдобрите игри понудени на „Black Friday“. Titanfall 2, Black Desert Online се дел од игрите кои доаѓаат со значителни попусти и кои се препорачани од МКД20. Дел од епизодата е и Final Fantasy XV која излегува оваа недела.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии