MKD20 S02E05 Paladins, The Division, Tyranny, METRO 2035, BlizzCon 2016

Дејан Соколоски

во гејминг, ИТ.МК

Новата епизода на MKD20, носи нови игри и нов муабет за гејминг. Tyranny е една од ретките RPG игри кои ќе бидат во фокусот на љубителите на жанрот. Tyranny е најверојатно најинтересната игра оваа епизода, но секако не е единствената. Paladins, The Division, METRO 2035 имаат простор во спизодата, што поради излегување од бета или поради експанзии. BlizzCon 2016 и Overwatch се исто теми на кои разговараат MKD20.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии