MKD20 S01E22: The Banner Saga 2, CoD Remastered, Duelyst, ESO Dark Brotherhood…

Зошто кога има толку многу игри, дечките од МКD20 потрошија доста време во својата нова епизода да дискутираат за првите Call of Duty и Medal of Honor? Затоа што тие игри се најдобрите игри на сите времиња! Веста дека ќе има CoD Modern Warfare Remastered верзија ги врати сеќавањата на првите Call of Duty кои сега се култни игри, и бенчмарк за сите други.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии