MKD20 S01E21: Tehnomancer, Mafia 3, TESO Legends, Seven и WoW:Legion

Tehnomancer e долгоочекувана и најавувана игра, но овојпат имаме шанса да чуеме кратка рецензија на првиот трејлер од MKD20, македонскиот подкаст за видеоигри. Се рецензираат и Mafia 3, TESO Legends, Seven, The SKies и WoW:Legion. Подкастот оди секој четврток во 22:00 часот на Twitch, но снимките може да ги најдете на YouTube.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии