MKD20 S01E04: Pillars Of Eternity, Shadowrun Hong Kong, Sunless Sea, The Witcher 3…

Нова епизода на новиот гејминг подкаст MKD20. Овој пат се дискутираат игрите кои оставија најголем впечаток во 2015-та година. Меѓу нив се Pillars Of Eternity, Shadowrun Hong Kong, Sunless Sea, Satelite Reign, The Witcher 3, Fallout 4 и Heroes Of The Storm. Очигледно е дека не може да помине една листа на најдобри игри без да се спомене игра на Blizzard. Иако епизодите се достапни на YouTube, премиерите на MKD20 одат на Twitch каде често дечките стримаат и рандом игри.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии