.мк програмер пофален од Huffington Post за добрата Chrome екстензија

SpeakIT! е екстензија која претвара текст во глас. „Се уморивте од читање?“ прашува екстензијата нудејќи ви опција да селектирате текст и истиот да ви биде кажан користејќи Google текст-во-говор интерфејс со автоматско препознавање на јазик, ги подржува сите јазици поддржани од Google освен бугарскиот, јапонскиот и арапскиот.

Екстензијата, која е уште во рана алфа фаза, има 1.240 корисника која ја високо рангираат со скоро сите пет ѕвездички, и има по 457 инсалации неделно. Екстензијата е со отворен код па секој може да се вклучи да ја подобри.

GJ SkechBoy! :)

5 коментари на “.мк програмер пофален од Huffington Post за добрата Chrome екстензија

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии