Минималистички редизајн на редизајнираниот iOS 7

По 10-ти септември iOS 7 дефинитивно ќе донесе ново искуство за сите корисници на iPhone и iOS. Но, тоа не значи дека новата верзија ќе биде веднаш прифатена, или пак дека минималистичкиот концепт на главниот дизајнер на Apple, Џоnaтан Ајви, е перфектен. Редизајнираниот iOS 7 можеби треба да се гледа како на основа за идни промени. Барем така размислува рускиот дизајнер Алексеј Масалов кој на Behance објави интересен концепт за минималистички редизајн на редизајнираниот iOS.

2 коментари на “Минималистички редизајн на редизајнираниот iOS 7

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии