Мини галерија: Овие модели се резултат на напорната работа на учениците на iNovum

Дејан Соколоски

во ИТ.МК

Успешно привршуваат обуките во iNovum едукативните настани. Учениците кои ги посетуваа обуките организирани од iNovum и M3DS го имаа финалниот „испит“ и веќе може да ги видиме нивните модели. Wolverine, Grommash, The Thing, Groot, Baby Groot, Gladiatorial Hulk се само дел од моделите направени на академијата.

Над 400 ученици завршија обуки во Autodesk Maya и Unreal Engine, а потоа имаше и натпревари. Скулптурите подолу ќе може да ги видите и на 12 мај во МКЦ, на Board Game Day.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии