Milk, музичкиот сервис на Samsung, сега е достапен и преку Веб

Samsung се одлучи совојот музички сервис Milk да го направи достапен за сите преку веб апликација, јави The Next Web. За жал „за сите“ вообичанено почнува од САД, но на сајтот на Milk велат дека накоро ќе бидат достапни и други локации, се надеваме и Македонија.

Веб апликацијата е речиси идентична со мобилната апликација, со минимални разлики. Сервисот има над 200 радио станици, а за месечна прeтплата од 4 долари корисниците можат да уживаат во музика без реклами и можност да прескокнат неограничен број на песни кои не им се доапаѓаат.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии