По завршување на „турнејата“ во 14 држави во Европа, Африка и Азија, Marketing Kingdom доаѓа во Македонија. Настанот е наменет за сите заинтересирани за иновативно рекламирање и комуникација. Marketing Kingdom е закажан за 30 септември, а билетите се веќе во продажба.

Дел од презентерите на настанот се Анја Јакубовски, генерален менаџер на Coca-Cola за Полска и Балтик; Ричард Харлес од Германија, задолжен за маркетинг активности на Shazam Entertainment; Џамал Ал-Мавед претставник на Rolls Royce Motor Cars; Ејми Греј од Visit Britain… Листата на говорници не завршува тука, а целата може да ја прегледате на веб-страницата на организаторот P-world.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии