Второто поглавје на македонската игра The Strange Story of Brian Fisher гостува на овогодишниот [email protected] Summer Game Fest

[email protected] Summer Game Fest е настан кој се организира од Microsoft и нуди 40 демо игри за сеуште неизлезени игри на Xbox Series X|S and Xbox One. Меѓу демо игрите кои можете да ги преземете и играте помеѓу 15 и 21 јуни е и второто поглавје на македонската игра The Strange Story of Brian Fisher, интерактивно чедо на две македонски студија – Intetic и Kamaimedia.

Второто поглавје на The Strange Story of Brian Fisher, инаку, ќе има и македонска гласовна поддршка. Во меѓувреме, првото поглавје од играта штотуку стана достапно за Xbox One и Xbox Series X|S. На Steam, поглавјето е достапно уште од 29 април.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии