Македонската FourSquare заедница ја отклучи Swarm значката

Во ТЦ Рамстор денеска повеќе од 110 FourSquare-џии се чекираа во периодот од 13:00-16:00 часот, докажувајќи го потенцијалот на оваа интерактивна алатка и нејзините можности. Како на пример, самоиницијативното групно организирање и дружење меѓу корисниците…

На #4sqmkswarm-от имаше и доста интересен момент, слаткарницата Stella им излезе во пресрет на сите оние кои ќе го покажеа Swarm беџот и им понуди 50% попуст на кафе и сладолед. :)

Покажете ја вашата Swarm значка во Stella (TЦ Рамстор) за да добиете 50% попуст на кафе и сладолед. Важи само на 26.02.2011. #4sqmkswarmless than a minute ago via Seesmic for Android

Го поздравуваме иницијаторот на овој собир – @365commk – и се надеваме дека набрзо ќе следат уште вакви настани и FourSquare походи.

6 коментари на “Македонската FourSquare заедница ја отклучи Swarm значката

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии